Deze website maakt gebruik van cookies - bekijk de cookie policy Aanvaarden Aanvaarden   Weigeren Weigeren

Nieuws: algemeen

Hieronder vindt u de recente artikels weer die verschenen zijn op deze website.

Gepost op 27/11/2011 door TomVSt in algemeen

In de nacht van 3 op 4 december 2011 wordt naar jaarlijkse traditie de 'verkeersveilige nacht' gehouden. Wie 's avonds of 's nachts de weg op moet, is gewaardschuwd: u loopt een grote kans op alcoholcontroles, vandaag de dag vaak vergezeld van geniepige snelheidscontroles.

meer >>

Gepost op 24/06/2011 door TomVSt in algemeen

Iemand uit de omgeving van Beringen heeft een originele manier gevonden om parkeerwachters in blauwe zones te slim af te zijn: hij/zij plaatst meerdere parkeerschijven, zo is er altijd wel eentje die geldig is wanneer de parkeerwachter langskomt.

meer >>

Gepost op 22/06/2011 door TomVSt in algemeen

Naar aanleiding van de wegenwerken op de Brusselse ring aan het Viaduct van Vilvoorde, kondigt de politie aan dagelijks te gaan controleren op snelheid.

meer >>

Gepost op 18/06/2011 door TomVSt in algemeen

Opnieuw een blunder van staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe, maar wel een handige: wie rondrijdt met een onleesbare nummerplaat, kan niets worden verweten.

meer >>

Gepost op 22/02/2011 door TomVSt in algemeen

Op vrijdag 25/02 wordt opnieuw de verkeersveilige dag gehouden, met talrijke snelheidscontroles. De verkeersveilige dag is een actie die hoofdzakelijk in de provincies Oost- en West-Vlaanderen wordt gehouden, hoewel het initiatief ook meer en meer wordt gevolgd door politiezones uit heel Vlaanderen.

meer >>