Deze website maakt gebruik van cookies - bekijk de cookie policy Aanvaarden Aanvaarden   Weigeren Weigeren

Nieuws

Hieronder vindt u de recente artikels weer die verschenen zijn op deze website.

Gepost op 27/11/2011 door TomVSt in algemeen

In de nacht van 3 op 4 december 2011 wordt naar jaarlijkse traditie de 'verkeersveilige nacht' gehouden. Wie 's avonds of 's nachts de weg op moet, is gewaardschuwd: u loopt een grote kans op alcoholcontroles, vandaag de dag vaak vergezeld van geniepige snelheidscontroles.

meer >>

Gepost op 24/06/2011 door TomVSt in algemeen

Iemand uit de omgeving van Beringen heeft een originele manier gevonden om parkeerwachters in blauwe zones te slim af te zijn: hij/zij plaatst meerdere parkeerschijven, zo is er altijd wel eentje die geldig is wanneer de parkeerwachter langskomt.

meer >>

Gepost op 22/06/2011 door TomVSt in algemeen

Naar aanleiding van de wegenwerken op de Brusselse ring aan het Viaduct van Vilvoorde, kondigt de politie aan dagelijks te gaan controleren op snelheid.

meer >>

Gepost op 18/06/2011 door TomVSt in algemeen

Opnieuw een blunder van staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe, maar wel een handige: wie rondrijdt met een onleesbare nummerplaat, kan niets worden verweten.

meer >>

Gepost op 22/02/2011 door TomVSt in algemeen

Op vrijdag 25/02 wordt opnieuw de verkeersveilige dag gehouden, met talrijke snelheidscontroles. De verkeersveilige dag is een actie die hoofdzakelijk in de provincies Oost- en West-Vlaanderen wordt gehouden, hoewel het initiatief ook meer en meer wordt gevolgd door politiezones uit heel Vlaanderen.

meer >>

Gepost op 09/02/2010 door TomVSt in column

De resultaten van de BOB-campagnes van de afgelopen jaren worden gepresenteerd vóór de start ervan. Het aantal gecontroleerde bestuurders is opgelegd, en de resultaten moeten beter (of in het slechtste geval even goed) zijn als de vorige jaren. Het ideeën-arsenaal om die resultaten ook daadwerkelijk te halen blijkt onuitputtelijk, en de uitvoering van die ideeën wordt elk jaar efficiënter. Het eindejaar, met het vooruitzicht naar een nieuwe storting uit het boetefonds, werkt duidelijk inspirerend voor onze dappersten in het blauw.

meer >>